Avis Tromsø Bilutleie AS

Vi har mye

Ekstrautstyr

Bestilling av ekstrautstyr

Når du ønsker ekstrautsyr med bilen, må du bestille på dette skjemaet. Unntaket er barnesete, dette kan bestilles direkte på avis.no

Skistativ

Lei bil og opplev fantastiske områder for topptur og randonee, langrenn, fjellski, snowboard og splittboard. Kattjordeiedet, Senja, Lyngen og Tamokdalen byr en mengde fjell for alle ferdighetsnivåer.

Sykkelstativ

Ta med deg sykkelen på en rundtur i vårt vakre fylke. Her finnes mange flotte områder for landeveissykling langs kyst og fjord, i tillegg til stisykling i verdensklasse, for eksempel i Skibotn og Senja. Kanskje skal du melde deg på det spektakulære Lavkarittet over fjellet mellom Hatteng og Skibotn?

Kajakkstativ

Troms og Finnmark fylke har en mengde flotte skjærgårder og kystområder for store opplevelser i kajakken. Området rundt Sommarøy er Nord-Norges Karibia, her finner du turkist hav med nydelige strender for trygg landing med kajakken. Senja byr også på flotte turer under midnattssolen.

Barneseter

Vi har barneseter i alle størrelser til leie sammen med våre biler. Selv litt større barn synes det er behagelig å komme litt lenger opp i bilen, noe som gjerne hjelper på bilsyke.